Strefa Gości Wydarzenia


Do udziału w wydarzeniu zapraszamy osoby związane z branżą HoReCa i tych, którzy dopiero planują związać swoją przyszłość z gastronomią


Pakiety szkoleniowe i rejestracja


Wstęp na wydarzenie możliwy jest na podstawie bezpłatnej rejestracji  - on-line lub w Punkcie Rejestracji Gości podczas wydarzenia.

Rejestracja upoważnia do wstępu do strefy ekspozycji targowej i strefy ekspozycji Go to Drink oraz na odbywające się w nich prezentacje a także do udziału w wykładach zawartych w pakiecie Gastronomia 1.0 i w pokazach strefy BAR 4.0 Challenge.


Zarówno bezpłatny pakiet Gastronomia 1.0 jak i pozostałe pakiety szkoleniowe (poniżej) można zamówić lub zakupić po zalogowaniu się na konto uczestnika utworzone w czasie rejestracji. Wybranie jednego z pakietów nie wyklucza możliwości zakupu pozostałych pakietów oraz wybrania konkretnych wykładów z pakietu Gastronomia 1.0


zarejestruj się >>



​​​​Sprawdź szczegółowy program wydarzenia i poznaj ekspertów>>
Gdzie i kiedy odbywa się wydarzenie>>

Pakiet Gastronomia 1.0 – wstęp na podstawie rejestracji na Wydarzenie


Upoważnia do udziału w wykładach i warsztatach zawartych w pakiecie (wymienione poniżej), udział w szkoleniach produktowych i prezentacjach na stoiskach pierwszego i drugiego dnia wydarzenia oraz w pokazach strefy otwartej BAR 4.0 Challenge.

 

 

Prezentacje i wykłady w ramach pakietu:

 

  • Email marketing bez tajemnic
    Marcin Kociuba, FreshMail
    7 lutego, 10.30-11.30

     
  • Najpopularniejsze metody alternatywnego parzenia kawy - Drip i Areopress
    Paweł Piechota, MIKO Pac Sp. z o.o.
    6 lutego, 11.45-12.45

     
  • KUCHARZ ARTYSTA - KELNER SPRZEDAWCA:
    Jak sprawić, by Pracownicy doprowadzili Cię do gastronomicznego sukcesu?

    Małgorzata Bednarz, MWM Partners
    7 lutego, 12.00-12.45

     
  • Smaczne kadry - warsztaty fotografii kulinarnej z FOOD&LIGHT
    Kasia Fiszer, FOOD&LIGHT

    6 lutego, 13.00-13.30 
    7 lutego, 11.00-11.30

     
  • Nowoczesne systemy grzewcze na biomasę i inteligentne zarządzanie energią elektryczną - wygoda i oszczędność w perspektywie rosnących cen energii elektrycznej
    Mariusz Jaśkowiec, Wood Heating Solution
    7 lutego, 13.00-13.45

     
  • ATELIER SMAKU - bezglutenowa kuchnia wegańska w praktyce; o budowaniu i rozwoju marki
    JOLA SŁOMA & MIREK TRYMBULAK, Atelier Smaku
    6 lutego, 13.45 - 14.30

     
  • Przez Internet do portfela gościa – prezentacja i warsztaty
    Arieta Prusak, Agencja kreatywna MOXIE
    7 lutego, 14.00-14.45

     
  • Wine Academy – podstawy z wiedzy o winie i food and wine pairingu na bazie win Jacob’s Creek i Campo Viejo
    Wojtek Cyran, Dobry Wybór Sp. z o.o.
    6 lutego, 14.45-15.45 
    7 lutego, 10.15-11.15

     

  • Szkolenie z Jacob’s Creek Double Barrel – jedyne wino w Polsce starzone w beczkach po whisky
    Wojtek Cyran, Dobry Wybór Sp. z o.o.
    6 lutego, 16.00-16.30 
    7 lutego, 11.30-12.00

     

  • Ergonomia pracy i projektowanie Kuchni
    Łukasz Zdrojkowski,  Fabryka Urządzeń Gastronomicznych GORT
    6 lutego, 15.00-15.30

     

  • Projektowanie Barów

    Max Warno, Fine Dine 

    6 lutego, 15.45-16.15

Pakiet Gastronomia 2.0 – 69 zł


Upoważania do udziału w wykładach i warsztatach zawartych w pakiecie Gastronomia 1.0, prezentacjach specjalnych (poniżej) oraz pokazach otwartych strefy BAR 4.0 Challenge, 2 spotkania w ramach programu Business Matchmaking, udział w szkoleniach produktowych i prezentacjach na stoiskach pierwszego i drugiego dnia wydarzenia.


Identyfikator uczestnika umożliwiający wstęp na poniższe wykłady będzie do odebrania w Punkcie Rejestracji Uczestników podczas wydarzenia.

 

 

Prezentacje i wykłady w ramach pakietu:

 

  • Prezentacje zawarte w Gastronomia 1.0
     
  • Marketing - zmora dla Kuchni i Sali?
    Jak zbudować relację i zrozumienie w teamie.

    Kinga Rylska
    7 lutego, 10.15-10.45

     
  • Kulisy współpracy blogera z restauracją
    Klaudia Sroczyńska, Dusiowa Kuchnia
    6 lutego, 10.30-11.00

     
  • Jak rozumieć pojęcie jakości w gastronomii
    Marcin Dyrda, GastroWiedza.pl 
    6 lutego, 11.30-12.10 

     
  • Ochrona tajemnicy w restauracji
    Edyta Duchnowska, Radca Prawny
    6 lutego, 12.20-13.00

     
  • Strategia marketingowa to Twój przyjaciel nie wróg
    Jak w kilku krokach zbudować podstawową strategię promocji restauracji i z sukcesem ją wdrożyć

    Marta Panfil, Agencja Kreatywna FIKA
    6 lutego, 13.15-13.45

     
  • Prawo pracy i zagadnienie RODO w gastronomii
    Marta Kosecka, adwokat, przepisnagastronomię.pl
    6 lutego, 14.00-14.45

Pakiet Gastronomia 3.0 – 129 zł


Upoważania do udziału w wykładach i warsztatach zawartych w pakiecie Gastronomia 1.0, w prezentacjach specjalnych i prezentacjach pakietu BAR 4.0 Challenge (poniżej) oraz w pokazach strefy otwartej BAR 4.0 Challenge 6 i 7 lutego, 3 spotkania w ramach programu Business Matchmaking, udział w szkoleniach produktowych ​i prezentacjach na stoiskach pierwszego i drugiego dnia wydarzenia + lunch 6 lutego (tylko przy zakupie do 31.01.2019).

 

​Identyfikator uczestnika umożliwiający wstęp na poniższe wykłady będzie do odebrania w Punkcie Rejestracji Uczestników podczas wydarzenia.

 

 

Prezentacje i wykłady w ramach pakietu:

 

  • Prezentacje zawarte w Gastronomia 1.0
     
  • Marketing - zmora dla Kuchni i Sali?
    Jak zbudować relację i zrozumienie w teamie

    Kinga Rylska
    7 lutego, 10.15-10.45

     
  • Kulisy współpracy blogera z restauracją
    Klaudia Sroczyńska, Dusiowa Kuchnia
    6 lutego, 10.30-11.00
  • Jak rozumieć pojęcie jakości w gastronomii
    Marcin Dyrda, GastroWiedza.pl 
    6 lutego, 11.30-12.10 

     
  • Ochrona tajemnicy w restauracji
    Edyta Duchnowska, Radca Prawny
    6 lutego, 12.20-13.00
  • Strategia marketingowa to Twój przyjaciel nie wróg
    Jak w kilku krokach zbudować podstawową strategię promocji restauracji i z sukcesem ją wdrożyć

    Marta Panfil, Agencja Kreatywna FIKA
    6 lutego, 13.15-13.45

     
  • Prawo pracy i zagadnienie RODO w gastronomii
    Marta Kosecka, adwokat, przepisnagastronomię.pl
    6 lutego, 14.00-14.45

     
  • Zioła w drinku, czyli Lukrecja Borgia za barem
    Dorota Grądzka, Natura życia
    6 lutego, 11.00-12.45

     
  • Z głową za barem – kalkuluj, odzyskuj, działaj lokalnie
    Rafał Ciesielski BAR SCHOOL
    6 lutego, 13.00-13.45

     
  • Kiszonki w koktajlach. Nietypowe doświadczenia z zakresu fermentacji za barem
    Julian Karewicz
    7 lutego, 12.00-13.00

     
  • Rethink. Refuse. Reuse. O odpowiedzialnym biznesie barowym
    Monika Liszczak-Roehr​, Bar Wieczorny, Cosmo Bar w Warszawie
    6 lutego, 15.00-15.45

    7 lutego, 13.15-14.00

Pakiet BAR 4.0 Challenge – 89 zł


Upoważnia do udziału w części edukacyjnej wskazanej poniżej oraz w pokazach strefy otwartej BAR 4.0 Challenge 6 i 7 lutego, a także w wykładach i prezentacjach w pakiecie Gastronomia 1.0, udział w szkoleniach produktowych i prezentacjach na stoiskach pierwszego i drugiego dnia wydarzenia.

 

​Identyfikator uczestnika umożliwiający wstęp na poniższe wykłady będzie do odebrania w Punkcie Rejestracji Uczestników podczas wydarzenia.

 

 

Prezentacje i wykłady w ramach pakietu:

 

  • Prezentacje zawarte w Gastronomia 1.0
     
  • Zioła w drinku, czyli Lukrecja Borgia za barem
    Dorota Grądzka, Natura życia
    6 lutego, 11.00-12.45

     
  • Z głową za barem – kalkuluj, odzyskuj, działaj lokalnie
    Rafał Ciesielski BAR SCHOOL
    6 lutego, 13.00-13.45

     
  • Kiszonki w koktajlach. Nietypowe doświadczenia z zakresu fermentacji za barem
    Julian Karewicz
    7 lutego, 12.00-13.00

     
  • Rethink. Refuse. Reuse. O odpowiedzialnym biznesie barowym
    Monika Liszczak-Roehr​, Bar Wieczorny, Cosmo Bar w Warszawie
    6 lutego, 15.00-15.45

    7 lutego, 13.15-14.00